In deze tijd, waarin we door corona allerlei beperkingen hebben, is het voor jongeren soms best lastig. Je mag niet met je vrienden afspreken, je mag niet, of beperkt, naar school, er is een avondklok en ineens is thuis zitten het nieuwe normaal.

Wij blijven jongeren ondersteunen.

Er worden online activiteiten aangeboden en het jongerenwerk is dagelijks bereikbaar voor vragen of om gewoon even een praatje te maken.

Het jongerenwerk is actief in alle kernen van de gemeente Staphorst en is bedoeld voor jongeren van 10 tot 25 jaar.

Volg onze socials voor meer informatie over onze activiteiten.

Jongerenwerk Staphorst

Het jongerenwerk van Staphorst is op diverse werkvelden actief zoals talentontwikkeling, participatie, preventie en individuele begeleiding en coaching. De jongerenwerkers spreken de taal van de jeugd, stimuleren de persoonlijke en sociale ontwikkeling, behartigen hun belangen en geven grenzen aan.

Het jongerenwerk is daarmee een instrument om (kwetsbare) jongeren de kans te geven om op te groeien tot betrokken, actieve en zelfstandige volwassenen.

Het jongerenwerk werkt nauw samen met diverse partners om een gezamenlijke aanpak te hanteren. Gedurende het hele jaar worden er activiteiten door het jongerenwerk georganiseerd.

Het jongerenwerk kan op maat gemaakte projecten en activiteiten verzorgen met en voor jongeren. Voor meer informatie over de mogelijkheden of heb je zelf een leuk idee?!, Neem contact op met één van onze medewerkers.

Onze jongerenwerkers

Yteke Rijlaarsdam
T. 06 – 11758607
y.rijlaarsdam@saamwelzijn.nl

Nanda Knol
T. 06 – 49399366
n.knol@saamwelzijn.nl

Buurtsportcoach
Rik Jansen
T. 06 – 53493211
r.jansen@saamwelzijn.nl

 

Volg ons via..

Instagram
jongerenwerker_yteke
Jongerenwerker_nanda
Rik_saamwelzijn

Facebook
Saam Welzijn Staphorst
Speel- en beweegplein Staphorst


« Terug naar het activiteitenaanbod