skip to Main Content

After’scool is een naschools aanbod voor alle kinderen in Dalfsen, waarbij talenten ontdekken en ontwikkelen centraal staan. Het gaat niet om de prestaties maar om het mee doen en ontdekken.

AFTER’SCOOL is ontwikkeld door Saam Welzijn en BSO Doomijn. De activiteiten vinden plaats bij Saam Welzijn in het Jongerencentrum. (Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 Dalfsen) en bij BSO Doomijn (Ruigedoornstraat 23, Dalfsen.)

U kunt uw kind(eren) inschrijven voor één of meerdere activiteiten via het aanmeldformulier op de website www.saamwelzijn.nl/afterscool vermeld daarbij voor welke activiteit en data uw kind zich aanmeldt.

Om 15:00 uur na schooltijd worden de deelnemende kinderen verwacht bij één van de genoemde locaties. Medewerkers van Saam Welzijn of BSO Doomijn vangen de kinderen op, drinken samen wat en begeleiden hen vervolgens naar de activiteit. Tussen 16:30 en 17:00 uur kunt u uw kind(eren) weer ophalen vanaf de genoemde locatie. Gedurende schoolvakanties zijn er geen AFTER’SCOOL activiteiten

 

Back To Top