Ga naar hoofdinhoud

Centraal Contactpunt Drugs

Drugs, alcohol of gamen….je kunt eraan verslaafd raken
Het kan jou nieuwsgierig maken. Wat gebeurd er met me als ik middelen gebruik? Als ouder zoek je tips om met kinderen hierover te praten. En wat doe je als je op school of bij de sport drugs of alcohol aangeboden krijgt? Er zijn verschillende mogelijkheden om informatie te krijgen of jouw zorgen te uiten.

Op de website van het Trimbos-instituut vind je veel algemene informatie
Hun website heet www.drugsinfo.nl. Deze is ook heel handig is als je er een werkstuk over wilt maken 😉. Anoniem bellen naar de landelijke drugs infolijn kan ook (0900-1995).

Je kunt jouw vragen ook dichter bij huis stellen
In een vertrouwelijk gesprek met jouw huisarts kun je al je zorgen en vragen bespreken. Maar weet dat er ook bij Saam Welzijn iemand is die voor je klaar staat.

Simon, jongerenwerker Saam Welzijn is er voor jou
“Je mag mij altijd bellen, mailen of appen. Ik ben er voor iedereen. Ik sta open voor alle vragen rondom middelen en middelengebruik. Het kan gaan over jou en jouw nieuwsgierigheid of ervaring. Maar ook over wat je ziet bij vrienden of jouw kinderen.

Ik hoef niet alles te weten. Als er dingen zijn die je liever niet vertelt dan hoeft dat ook niet. Voor mij is het meest belangrijk dat ik met jou in gesprek ben. Jou te ondersteunen waar ik kan.”

Meer weten?

Neem contact op!

06 - 27 139 811

Back To Top
Zoeken