Ga naar hoofdinhoud

Hulp bij thuisadministratie en belastingaangifte

Door allerlei oorzaken kun je het administratieve overzicht verliezen
Dat kan door ziekte komen. Of het verlies van een partner die altijd de administratie deed. Er zijn ook veel en ingewikkelde wetten en regels. Wat er ook de reden van is: je ziet door de bomen het bos niet meer.

Schaamte is niet nodig, het overkomt meer mensen
Een doos vol enveloppen, soms ongeopend. Mappen die uitpuilen of stapels papieren onderin de kast. Het is niet zoals jij graag wilt. Je kunt er boos van worden of verdrietig. Het is heel moedig om dan toch hulp te zoeken.

Jouw (financiële) administratie weer op orde
Zijn er geen andere mensen in jouw omgeving die jij om hulp kan of wil vragen? Saam Welzijn heeft een aantal deskundige vrijwilligers. Zij helpen jou graag met het ordenen van jouw administratie. Een stappenplan wordt gemaakt om zelf weer de controle te krijgen. En als dat (nog) niet mogelijk is dan blijft de vrijwilliger jou helpen.

Ook is er hulp bij belastingaangifte
Niet iedereen kan de hulp van een professioneel boekhouder betalen. Deskundige vrijwilligers van Saam Welzijn, Ouderenbonden en Vakbonden helpen jou graag. Voorwaarde voor deze ondersteuning is dat je een eenvoudige aangifte hebt en een laag inkomen.

Meer weten?

Neem contact op!

0529 - 79 30 13 (ma-vr van 9.00 tot 12.00 uur)
info@saamwelzijn.nl

Back To Top
Zoeken