Ga naar hoofdinhoud

Jongerenwerk

Onze jongerenwerkers spreken de taal van de jeugd
Ze gaan met hen in gesprek om te horen wat hen bezig houdt. Jongeren worden aangemoedigd om hun talenten te ontwikkelen. Ze leren hun eigen gedrag en die van een ander te begrijpen. Grenzen stellen en omgaan met lastige situaties.

In Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen zit een jongerencentrum
Dit is een ontmoetingsplek voor alle jongeren van 12 t/m 18 jaar oud. Het is een plek om samen te komen en tijd door te brengen. Vaak starten bij het centrum ook de activiteiten. De jongeren kunnen hier tegen betaling een drankje krijgen (geen alcohol) en wat te eten (bv chips of koek).

De plek en de openingstijden van de jongerencentra vind je hier.

Ook in de gemeente Staphorst zijn jongerenwerkers van Saam Welzijn actief. Meer informatie en contactgegevens vind je hier.

Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd
Activiteiten organiseren is geen doel van de jongerenwerkers. Het is een mooie manier om in contact te komen met jongeren. Om ze te spreken en te luisteren wat hen bezig houdt. Wie de jongerenwerkers zijn van Saam Welzijn kun je hier zien. Bel hen gerust als je een vraag hebt of meer informatie wilt weten. Het aanbod van de activiteiten van jongerenwerk vind je hier terug.

Opgroeien tot betrokken, actieve en zelfstandige volwassenen is niet voor elke jongere vanzelfsprekend
Het jongerenwerk is de manier om jongeren daarbij te helpen. Elke jongere is welkom. Of ze in een kwetsbare situatie zitten of niet. De jongerenwerkers van Saam Welzijn werken nauw samen met verschillende organisaties.

Meer weten?

Neem contact op!

0529 - 79 30 13 (ma-vr van 9.00 tot 12.00 uur)
info@saamwelzijn.nl

Back To Top
Zoeken