skip to Main Content

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je op vaste momenten alcohol drinkt? En wil je zien wat er gebeurt als je die gewoonte doorbreekt? Doe dan mee met Dry January!

Dry January is een uitdaging aangaan met jezelf. Start het nieuwe jaar met een alcoholvrij maand. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of geen alcohol te drinken. Je doorbreekt een vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Deelname aan Dry January betekent niet dat je nooit meer alcohol gaat drinken, maar om je alcoholgebruik even een maandje te pauzeren.

Win één van de 10 alcoholvrije pakketten en meld je aan!

We willen zoveel mogelijk mensen uitnodigen om hieraan mee te doen. Aanmelden is heel eenvoudig: vul hieronder je naam en mailadres in om aan te geven dat je meedoet.

Ja, ik meld me aan voor Dry January

Aan het einde van de maand worden er onder de deelnemers 10 alcoholvrije pakketten verloot. De ingevulde gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.

Gewoon lekker nuchter

Dry January is onderdeel van de campagne Gewoon lekker nuchter. Het doel van de campagne is om 55-plussers bewust te maken van wat gewoontedrinken inhoudt en ze te laten nadenken over hun drinkgedrag.

Meer informatie over de campagne Gewoon lekker nuchter vind je op www.saamwelzijn.nl/lekkernuchter.

Back To Top