skip to Main Content
Kinderactiviteiten Lemelerveld

Sinds januari 2016 wordt het jeugdwerk in Lemelerveld uitgevoerd door Saam Welzijn.
In deze vernieuwde folder, die u op deze site kunt inzien, vindt u het overzicht van kinderactiviteiten die in het voorjaar van 2019 worden georganiseerd in Kulturhus de Mozaïek.
Saam Welzijn heeft ervoor gekozen om de vertrouwde activiteiten, die al jaren verzorgd worden door een deskundige en enthousiaste groep lokale vrijwilligers, voort te zetten.
Deze vrijwilligers brengen hun ambachten en technieken over, stimuleren het talent en de creativiteit van uw kind en zorgen voor een prettige en veilige omgeving.
Voor deelname aan de activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Voor mensen met een minimaal inkomen zijn gemeentelijke regelingen beschikbaar voor deelname van kinderen aan activiteiten.
Informeer bij de gemeente Dalfsen naar de mogelijkheden.

Voor aanmelding voor 1 of meerdere activiteiten dient u het aanmeldingsformulier, te vinden in de brochure, in te vullen en in te leveren in de blauwe bus van Kulturhus de Mozaïek of in de brievenbus (Kroonplein 58). Vol = vol! Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Kiona Koers (jongerenwerk) via telefoonnummer 06 – 11 474 582 of via e-mail: k.koers@saamwelzijn.nl of met de desbetreffende vrijwilliger van de activiteit.

Download deze publicatie

Download PDF

Back To Top