skip to Main Content

Vanuit Saam Welzijn wordt het project Vriendenkring georganiseerd. Vriendenkring is een project voor mensen uit de gemeente Dalfsen vanaf 18 jaar die moeite hebben met het sluiten en onderhouden van vriendschappen.

Een sociaal netwerk is belangrijk voor iedereen. Een sociaal netwerk versterkt het zelfvertrouwen, brengt structuur aan in iemand zijn leven, maar het belangrijkste wat dit brengt, is plezier!

Zou jij ook wel eens gezellig samen met een aantal mensen wat willen drinken of iets leuks doen, maar vind je dit moeilijk? Dan is vriendenkring iets voor jou! Iedereen ouder dan 18 jaar, uit de gemeente Dalfsen is van harte welkom en kan zich aanmelden voor de Vriendenkring.

De Vriendenkring komt 1 keer per maand bij elkaar en onderneemt leuke activiteiten. De groep zal bestaan uit mannen en vrouwen. Als deelnemer kan je meepraten over welke activiteiten er georganiseerd worden. Er wordt een vast bedrag gehanteerd van €5,- per Vriendenkringavond. Tijdens deze avond is er koffie/thee/fris met wat lekkers, wordt er gesproken over vriendschap en wordt er een activiteit georganiseerd.

Wanneer je je hebt aangemeld via mail zoekt de professional contact met je op. Je vertelt wie je bent, wat je interesses zijn en wat je verwacht van Vriendenkring. Wanneer er voldoende deelnemers zijn krijg je bericht wanneer de eerste Vriendenkringavond plaatsvindt.

Vragen, meer informatie of aanmelden kan via: k.koers@saamwelzijn.nl of bel naar 06-11474582.

Back To Top