skip to Main Content
Timmerweek Lemelerveld

In de eerste week van de vakantie wordt er weer een Timmerweek georganiseerd in Lemelerveld. Dit jaar is het thema: Boerderij!
Alle kinderen van de basisschool zijn welkom. Geef je snel op, vraag je ouders/verzorgers om het formulier in te vullen en het geld over te maken. Kinderen mogen hun eigen groepje indelen. Maandag tot en met vrijdag kun je van 10.00 tot 12.00 uur met hamer, hout en spijkers aan de slag!

De Timmerweek wordt gehouden op het terrein van Scouting ‘De Verbinding’ aan het Heidepark in Lemelerveld.

Tijdens de Timmerweek zijn we te bereiken op telefoonnummer 06 – 8310 7509. Voor iets lekkers en drinken wordt gezorgd. Dat hoef je
dus niet zelf mee te nemen.
Wel moet je zelf op maandag een hamer met je naam erop meenemen en donderdag een verfkwast in een plastic zakje.
Donderdagavond 18 juli is er een kijkavond van 18.30 tot 20.00 uur. Dan zijn ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen van harte welkom om te komen kijken naar je bouwwerk. Trek tijdens de Timmerweek wel oude kleren en stevige schoenen aan. Geen laarzen en slippers, want daar gaan spijkers heel gemakkelijk doorheen. Opgave voor 24 juni. Deelname aan de Timmerweek is op eigen risico.

Vrijwilligers gezocht!

Om alles veilig te laten verlopen hebben wij voor zo’n Timmerweek veel vrijwilligers nodig (ouders, opa’s/oma’s, broers/zussen). Sterker nog, zonder die hulp is het niet eens mogelijk om zo’n week te organiseren. Alleen als er genoeg vrijwilligers zijn kunnen alle kinderen meedoen, anders moeten er helaas kinderen teleurgesteld worden.
Per groep kinderen helpen twee vrijwilligers bij het maken van hun bouwwerk en het uitvoeren van de activiteiten. Natuurlijk is opruimen ook één van de taken. Alles wat je nodig hebt is een goed humeur!
Het liefst hebben we vrijwilligers die de hele week mee kunnen helpen. Kan dat niet, dan zijn we met enkele ochtenden ook al heel
blij. Op de vrijdagmorgen is wat extra hulp van papa’s en opa’s heel welkom!

Download deze publicatie

Download PDF

Back To Top